1285689

S-a lansat Chestionarul Național Studențesc, o premieră în Europa de Est

UEFISCDI , în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării-România a lansat Chestionarul Național Studențesc (CNS), prin care se urmărește măsurarea gradului de satisfacție a studenților cu privire la calitatea învățământului superior.

CNS este implementat în premieră în cadrul tuturor instituțiilor de învățământ superior publice și private din România și poate fi completat de toți studenții înmatriculați la un program de studii universitare de licență sau masterat. Chestionarul Național Studențesc poate fi accesat prin platforma www.chestionar-studenti.ro!

Completează și secțiunea EUROSTUDENT, reprezentând un studiu care cercetează condițiile de viață și de studiu ale studenților din Europa.
Știri asociate:
15 Mar 2018

Rezultatele studiului european EUROSTUDENT VI

A fost încheiată cea de a şasea etapă de implementare a studiului european EUROSTUDENT. EUROSTUDENT VI şi-a propus să contribuie la stabilirea de structuri naţio...

09 Mar 2018

Conferinţa finală a studiul european EUROSTUDENT VI

În perioada 6-7 martie 2018 s-a desfășurat la Berlin, conferinţa finală a studiul european EUROSTUDENT VI care a reunit peste 120 de reprezentanţi ai inst...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2166, O: 133]