vizual Cafenea

Save the date: Pitch Day @Policy Accelerator Hub, online, 30 septembrie 2020

În data de 30 septembrie 2020, începând cu ora 15.30, va avea loc evenimentul online „Pitch Day @Policy Accelerator Hub”. 

Acesta va marca închiderea primului exercițiu pilot pentru dezvoltarea unui hub de politici publice în cadrul proiectului „Cercetător-antreprenor pe piața muncii în domeniile de specializare inteligentă” (CERT-ANTREP), finanțat prin Programul Operațional Capital Uman. 

Inițiativa, implementată de UEFISCDI, în parteneriat cu SNSPA și CCIR, se adresează doctoranzilor și postodoctoranzilor din SNSPA și urmărește să creeze o comunitate de tineri cercetători care poate alimenta cu recomandări zona de politici publice. 

Evenimentul își propune să dezbată provocările guvernării și modalitățile în care școlile de guvernare pot contribui la soluționarea acestora, precum și propunerile de politici publice ajunse în etapa finală a primei ediții a programului, alături de factori de decizie, de reprezentanți ai mediilor universitar și de afaceri și de practicieni. 

Participarea la eveniment este gratuită, în baza unei înregistrări prealabile aici, până pe 29 septembrie 2020
Agenda evenimentului poate fi consultată AICI

Contact
Echipa Cafeneaua de Inovare
E-mail: crew@cafeneauadeinovare.ro
Știri asociate:
18 Oct 2021

Policy Accelerator Hub – rezultatele programului

Cea de-a doua ediție a Policy Accelerator Hub s-a încheiat cu finalizarea a 6 policy brief-uri dezvoltate de participanți în cadrul programului. 

18 Dec 2020
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.209, O: 133]