Stire 7 septembrie 2022 EOSC Symposium

Simpozionul EOSC 2022

Simpozionul EOSC este principalul eveniment anual EOSC și anul acesta va avea loc la Praga, Republica Cehă, în perioada 14-17 noiembrie 2022.

Peste 500 de actori interesați, factori de decizie, organizații de cercetare, furnizori de servicii, infrastructuri de cercetare și comunități de cercetare din Europa sunt așteptați să participe la eveniment pentru a reflecta asupra realizărilor cheie și provocărilor strategice ale EOSC și pentru a identifica prioritățile și acțiunile concrete la nivel european, național și instituțional în vederea accelerării implementării EOSC.

În acest context s-a lansat apelul pentru discuții și sesiuni tematice. Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este vineri, 23 septembrie 2022, ora 17:00 CEST. Aplicațiile vor fi evaluate de Comitetul de Program, iar rezultatele vor fi anunțate începând cu 3 octombrie 2022.

Informații suplimentare pot fi accesate aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
08 Dec 2022

Rapoarte EOSC Task Force

Aflate în al doilea an al mandatului lor, Task Force-urile EOSC împărtășesc o parte din rezultatele muncii lor. Cele 13 grupuri operative sunt responsabile pentru coordonarea implement...

29 Nov 2022

Eveniment EOSC-Future

În perioada 5-6 decembrie 2022, EOSC Future și proiectele INFRAEOSC-07 (C-SCALE, DICE, EGI-ACE, OpenAIRE Nexus, Reliance) găzduiesc even...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3891, O: 133]