articol marketwatch

Soluțiile comunității științice locale, facilitate de competițiile UEFISCDI

Criza fără precedent provocată de COVID-19 a generat şi una dintre cele mai ample mobilizări la nivelul comunităţii CDI din România.

Iar cercetătorii români au intrat în această cursă setând ca prim obiectiv să încetinească adversarul, să-i diminueze efectele negative, pentru ca mai apoi, prin instrumente potrivite, să-l poată opri denitiv. 

Echipa UEFISCDI a vorbit despre mobilizarea fără precedent a comunităţii CDI din România şi despre instrumentele de finanţare într-un amplu articol publicat de MarketWatch.

Te invităm să descoperi, în cele trei pagini de articol informaţii despre soluţiile tailor-made create pentru administraţia publică, îţi oferim un  sneak-peak în laboratoarele cercetătorilor şi vei afla direct de la directorii de proiecte despre impactul aşteptat de soluţia lor în lupta cu COVID-19. Citeşte articolul AICI
Știri asociate:
23 Dec 2020

Raport eveniment SOL-2020 Matchmaking Day

Evenimentul SOL-2020 Matchmaking Day (10 decembrie 2020) a vizat prezentarea nevoilor identificate și a soluţiilor propuse/realizate, oferind o platformă de discuții de...

26 Nov 2020

Vă invităm la SOL-2020 Matchmaking Day, 10 decembrie 2020

Pe 10 decembrie 2020, on-line, în intervalul orar 10:00 – 13:00, zece consorții își prez...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3628, O: 466]