Stire 22 feb 2021 Citizen Science Survey

Sondaj Citizen science - proiect CS Track

În cadrul proiectului CS Track, aferent programului Orizont 2020 al Comisiei Europene, au fost demarate o serie de activități pentru a disemina bune practici și pentru a formula recomandări de politici bazate pe cunoștințe în vederea maximizării beneficiul potențial al științei cetățenilor asupra acestora, a organizațiilor și a societății în general.

Astfel, a fost proiectat un sondaj online pentru a surprinde experiențele cetățenilor, oameni de știință din Europa și nu numai.
Scopul acestui sondaj este de a constitui o imagine cuprinzătoare a domeniului științei cetățenilor din perspectiva oricui este implicat în aceasta și de a explora experiențele lor despre modul în care participă și învață. Sondajul se adresează voluntarilor și altor cetățeni activi, care au fost implicați în proiecte științifice ale cetățenilor.

Chestionarul poate fi completat aici

Dacă aveți întrebări sau comentarii suplimentare cu privire la orice aspect al proiectului de cercetare sau al sondajului, puteti trimite un mesaj la: cs-track@jyu.fi
Mai multe detalii
Știri asociate:
28 Jan 2021

Eveniment proiecte ”Citizen Science”

În cadrul evenimentului organizat de către Agenția Executivă de Cercetare a Comisiei Europene, 16 proiecte privind știința cu cetățenii, finanțate în cadrul progra...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3602, O: 160]