Banner articol Noutati

Urban Doers Grant

Sunteți un inovator social, un grup de acțiune locală sau o inițiativă de cartier cu un proiect inovator care ar putea îmbunătăți zonele urbane? Doriți ca proiectul dvs. să prindă contur, să construiți parteneriate și rețele și să vă creșteți impactul?  Grantul Urban Doers vă oferă această oportunitate.

Cu acces la formare, coaching, webinarii și evenimente de networking și sprijin financiar suplimentar, grantul vă poate ajuta să faceți următorii pași înainte și să explorați cum să cooperați cu cercetarea și inovarea pentru a realiza idei inovatoare. În plus, grantul vă oferă șansa de a vă împărtăși cunoștințele și experiențele cu oameni care au aceleași idei din întreaga Europă și pot inspira schimbarea la scară europeană. Nu ratați această oportunitate de a face diferența în comunitatea dvs. și nu numai.

Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 14 iunie 2023, ora 23:59 CET.

Grantul Urban Doers este o inițiativă a Parteneriatului DUT care își propune să sprijine inițiativele urbane de conectare la cercetare și inovare, să-i ajute pe inovatorii sociali să-și împărtășească cunoștințele și experiențele în întreaga Europă pentru ca ideile lor inovatoare să funcționeze în zonele urbane.


Persoană de contact:
Mai multe detalii
Știri asociate:
02 Apr 2024

Lansare apel Second Swiss Contribution - Program Cercetare

Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI), în calitate de

31 Jan 2024

Lansare competiție Centre de Excelență

Astăzi, 31 ianuarie 2024, a fost lansată competiția ”Centre de Excelență”, din cadrul PNCDI IV, cu un buget de 1.600.000.00...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2303, O: 133]