Poza news vizite in teren

Vizite monitorizare în teren - Proiecte complexe realizate în consorţii CDI (PCCDI)

În perioada mai - septembrie 2019 vor avea loc vizite de monitorizare în teren ale Proiectelor complexe realizate în consorții CDI (PCCDI) - 2017, finanțate în cadrul Subprogramului ”Performanță instituțională” asociat PNCDI III.

Vizitele de monitorizare în teren au ca scop verificarea stadiului implementării proiectelor, a modului în care au fost angajați și integrați noii cercetători în echipele de proiecte, precum și a măsurilor întreprinse la nivelul fiecărui proiect de valorificare a cecurilor prevăzute prin pachetul de informații asociat competiției.

În cadrul vizitelor vor fi discutate și instrumentele prin care membrii echipelor de cercetare pot să disemineze rezultatele proiectelor în vederea creșterii vizibilității acestora prin: site proiect, BrainMap, ERRIS, social media etc.

Primele vizite (13-14 mai 2019) au fost efectuate la proiectele PCCDI, implementate de către Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași și Academia Română – Filiala Iași, în calitate de coordonatori de proiecte.

Întâlnirile au fost încheiate cu vizite în laboratoarele de cercetare.

 

 


Persoană de contact UEFISCDI:
Andreea Dimitriu
Coordonator competiție PCCDI
E-mail: andreea.dimitriu@uefiscdi.ro
Mai multe detalii
Ştiri asemănătoare
 
 
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4205, O: 451]