Poza news vizite in teren

Vizite monitorizare în teren - Soluții (SOL)


In 2019 vor avea loc vizite de monitorizare în teren ale Proiectelor Soluții (SOL), finanțate în cadrul Subprogramului ”Competitivitate prin cercetare, dezvoltare și inovare” asociat PNCDI III.

Vizitele de monitorizare în teren au ca scop verificarea stadiului proiectelor: activități derulate, rezultate obținute, previziuni privind valorificarea rezultatelor proiectului, actualizarea constantă a paginii web a proiectului, comunicarea dintre consorțiu și autoritatea publică responsabilă.

În cadrul vizitelor vor fi discutate și instrumentele prin care membrii echipelor de cercetare pot să disemineze rezultatele proiectelor în vederea creșterii vizibilității acestora prin: site proiect, BrainMapERRIS, social media etc.

În data de 14 mai 2019 a fost efectuată vizita proiectului 6 SOL  implementat de către Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, în calitate de coordonator de proiect.

Întâlnirea a fost încheiată cu o demonstrație a modelului experimental dezvoltat.

 


Persoană de contact UEFISCDI:

Madalina Anghelina
RESPONSABIL TEHNIC - PROIECTE
Telefon: +40 21 302 38 74
Fax: +40 21 311 59 92
madalina.anghelina@uefiscdi.ro

Mai multe detalii
Știri asociate:
15 Apr 2021

UEFISCDI a inițiat plata către contractorii proiectelor PNCDI III

În data de 15.04.2021, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a transferat către UEFISCDI suma de 148.231.127 lei, prima tranșă, aprox. 30% din bugetul aferent an...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3833, O: 160]