Stire 12 Noimebrie 2020 Webinar measuring the impacts

Webinar - Measuring the Impacts of Curatorial Actions on Research Data Reuse at ICPSR

Agențiile de finanțare și revistele academice au schimbat recent politicile privind partajarea datelor de cercetare. Această decizie evidențiază scopul științei deschise de a accelera descoperirile alături de evaluarea, replicarea și verificarea rezultatelor. În timp ce aceste politici încurajează partajarea datelor și sugerează arhive pentru depozitarea datelor, ele nu oferă îndrumări pentru conservarea datelor. 

Întrebări privind valorile și costurile asociate schimbului de date de cercetare, impactul curățării și refolosirii datelor, alocarea eficientă a resursele de arhivare a datelor pentru a satisface cererea crescută de partajare a datelor își pot gasi răspunsul în cadrul webinarului ”Measuring the Impacts of Curatorial Actions on Research Data Reuse at ICPSR” ce va avea loc în data de 3 Decembrie 2020. 

Informații suplimentare despre eveniment precum și formularul de înregistrare pot fi accesate aici
Mai multe detalii
Știri asociate:
05 Apr 2021

Workshop FAIRsFAIR

În săptămâna 7-15 aprilie, FAIRsFAIR va oferi persoanelor din cadrul proiectului precum și părților interesate externe oportunitatea de a lua contact cu toate lucrurile FAIR! Punctul culmi...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3556, O: 160]