Stire 1 iulie 2021 webinar Roadshow Romania July2021

Workshop FAIRsFAIR Roadshow Romania - 7 iulie 2021

Open Science Knowledge Hub Romania (OSKH Romania) din cadrul UEFISCDI, vă adresează invitația de a participa la evenimentul online (în limba engleză) dedicat implementării practice a științei deschise, cu accent pe managementul datelor de cercetare și respectarea principiilor FAIR.

Workshopul are loc în data de 7 iulie 2021 și este organizat în colaborare cu proiectul FAIRsFAIR, care și-a propus să interacționeze cu diverse comunități la nivel European printr-o serie de evenimente intitulate FAIRsFAIR Roadshow.

În cadrul discuțiilor vor fi abordate aspecte practice cu privire la instrumente, servicii, ghiduri și bune practici pentru implementarea datelor de cercetare FAIR, dezvoltate sau facilitate prin intermediul proiectelor FAIRsFAIR și NI4OS. Totodată, evenimentul se bucură de prezentarea unui studiu de caz privind practica de management al datelor respectând principiile FAIR din cadrul ELI-ERIC.

Participarea la eveniment este gratuită și deschisă tuturor persoanelor interesate.

Agenda draft și formularul de înregistrare sunt disponibile la adresa.
Mai multe detalii
Știri asociate:
14 Jun 2023

NI4OS Europe - final report

"NI4OS-Europe a oferit un exemplu pentru întreaga comunitate EOSC cu privire la modul în care se poate construi cu succes un ecosistem federat de servicii și comunități prin constit...

03 Apr 2023

Eveniment constituire MD-NOSCI în Republica Moldova

Open Science Knowledge Hub (OSKH), parte a UEFISCDI, a fost prezent în data de 30 martie 2023 la evenimentul de constituire MD-NOSCI în Republica Moldova.PrezentÄ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.1964, O: 133]