Stire 19 septembrie 2022 Workshop UNESCO

Workshop: Towards the Implementation of UNESCO Recommendation on Open Science

Pentru a sprijini țările care încearcă să integreze în politicile lor aspecte legate de includerea actorilor/părților interesate din societate, comunitatea globală ”Citizen Science și Open Science” (CS&OS CoP), în colaborare cu UNESCO, organizează un atelier hibrid privind integrarea științei cu cetățenii în politicile dedicate științei deschise.

Obiectivele atelierului sunt:
1. Împărtășirea experiențelor și lecțiilor învățate despre deschiderea științei către societate,
2. Identificarea nevoilor factorilor de decizie politică pentru integrarea științei cu cetățenii în politicile pentru știința deschisă.

Atelierul va avea loc la Muzeul de Istorie Naturală din Berlin pe 5 octombrie 2022, 14:00 - 16:00 CEST, cu posibilitatea de participare online.

În timpul atelierului, participanții vor discuta despre cum să integreze știința cu cetățenii, știința comunitară și știința participativă în politici și practică, iar vorbitorii vor descrie exemple puternice care au adus valoare reală în planurile strategice ale țărilor pe care le reprezintă.

Participarea la eveniment necesită înregistrarea în prealabil aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
29 Sep 2022

Webinar ”Citizen Science for Policy and Practice”.

UKRI, Agenția pentru Standarde Alimentare - FSA și Institutul de Studii Comunitare organizează în data de 20 octombrie 202...

22 Sep 2022

Webinar - Green Deal Projects - Citizen Science

Biroul ”Green Deal Project Support Office” (GD-SO), organizează o serie de webinari pentru a împărtăși cu actorii interesați evoluțiile și inovațiile de ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.6788, O: 161]