cover

Impactul proiectelor Bridge Grant în colaborarea dintre universităţi şi agenţii economici

În vederea diseminării şi prezentării rezultatelor obţinute în cadrul proiectelor finanţate în competiţia 2016, Bridge Grant (Transfer de cunoaştere la agentul economic) – BG, P2:Creşterea competitivităţii economiei româneşti prin cercetare, dezvoltare şi inovare, asociat Planului Naţional de Cercetare-Dezvoltare şi Inovare pentru perioada 2015 - 2020 (PNCDI III), UEFISCDI a organizat, în data de 10 octombrie 2018, la Biblioteca Universităţii Politehnica din Bucureşti (Sala 3.1), evenimentul „Impactul proiectelor Bridge Grant în colaborarea dintre universităţi şi agenţii economici”.

Evenimentul a urmărit crearea unui cadru activ pentru dialog, în vederea identificării utilităţii şi a modalităţilor de îmbunătăţire a instrumentului de finanţare, ca argumente principale în susţinerea lansării unei noi competiţii de acest tip. Acesta s-a adresat, atât cercetătorilor și agenţilor economici implicaţi în proiecte, cât şi stakeholder-ilor şi publicului larg.

De asemenea, cei prezenţi au avut ocazia să o audieze pe Ada Roseti, jurnalist care s-a dedicat promovării comunicării publice a ştiinţei, care a propus o serie de argumente pentru care este important ca cercetătorii să comunice rezultatele obţinute în proiectele finanţate din fonduri publice.


Prezentări

Ce a însemnat proiectul BG pentru mine și echipa mea


Articol Market Watch:


Persoane de contact:
Adriana Rotar
Tel: +4021 30 80 567
E-mail:adriana.rotar@uefiscdi.ro

Nicoleta Dumitrache
Tel: +4021 30 23 886
Mai multe detalii
Știri asociate:
29 Jan 2020

FOHE-BPRC 2020: Peste 150 de cercetători dezbat viitorul educaţiei şi cercetării din Europa

Bucureşti, 29 ianuarie 2020 - A patra ediție a conferinţei internaţionale Future of Higher Education – Bologna Process Rese...

21 Jan 2020

UEFISCDI a aniversat 20 de ani. Aceasta este povestea noastra | VIDEO

Am pornit la drum cu pasiune. Iar de 20 de ani servim cu mândrie comunitatea din Învăţământul Superior, Ştiinţei şi Inovării. ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.6153, O: 466]