Platforma Brainmap

Pentru a facilita procesul de evaluare a proiectelor de cercetare finanțate de UEFISCDI și al altor agenții similare și de a reuni expertiza națională și internațională din cercetare, inovare și antreprenoriat, UEFISCDI a dezvoltat platforma BrainMap.

În cadrul comunității online se regăsesc experți evaluatori români și străini, aplicanți la competițiile din PNCDI II și PNCDI III, directori de proiecte finanțate, precum și antreprenori cu activitate de inovare. De asemenea, platforma mai este utilizată și pentru selecția membrilor consiliilor consultative din cercetare și învățământul superior.

Răspunsul pozitiv din partea actorilor vizați a impus transformarea BrainMap atât din punctul de vedere funcțional, structural, cât și vizual.

Astăzi, BrainMap, aflată într-un proces de dezvoltare, își propune să îndeplinească nu doar o funcție de suport pentru evaluarea proiectelor de cercetare, ci să creeze o comunitate pentru actorii implicați în activități de cercetare, inovare și antreprenoriat și să devină un punct unic de acces către informația relevantă pentru cercetare și inovare, de exemplu: publicații, brevete, proiecte, apeluri competiționale, expertiză specifică, infrastructuri de cercetare, printre altele.

BrainMap este o platformă dinamică, actualizată și îmbunătățită constant în funcție de nevoile specifice ale utilizatorilor.
BrainMap poate fi accesată la adresa www.brainmap.ro/Știri asociate:
04 Feb 2021

Platforma Brainmap a trecut de pragul de 42.000 de utilizatori

Brainmap, cea mai mare platformă din România dedicată actorilor implicaţi în activităţi de cercetare şi inovare, a depăşit 42.000 de utilizatori. 

06 Aug 2020

39.000 de utilizatori BrainMap, cea mai mare platformă dedicată actorilor implicați în activități de cercetare și inovare

Platforma BrainMap, ce reuneşte cea mai mare comunitate de experți evaluatori români și străini, aplicanți la com...

01 Jul 2020

38.826 utilizatori BrainMap, la 1 iulie 2020 | INFOGRAFIC

BrainMap.ro, cea mai mare platformă dedicată actorilor implicați în activități de cercetare și inovare, a ajuns, la 1 iulie...

10 Jun 2020
03 Mar 2020

BrainMap.ro a lansat modulul Advanced projects search | VIDEO

BrainMap, cea mai mare platformă din România dedicată actorilor implicaţi în activități de cercet...

04 Feb 2019

25.338 conturi în BrainMap - comunitatea online a actorilor implicaţi în cercetare, inovare şi antreprenoriat

BrainMap este o platformă dinamică, actualizată și îmbunătățită constant în funcție de ne...

https://uefiscdi.gov.ro/platforma-brainmap
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4579, O: 201]