news euraxess

BHO Training on Career Development - EURAXESS

În perioada 6-8 februarie 2018 s-a desfășurat la Varşovia, training-ul pentru organizațiile care gestionează implementarea conceptului EURAXESS la nivel european şi care a reunit peste 55 de reprezentanţi ai instituțiilor implicate.

Evenimentul axat pe dezvoltarea carierei cercetătorilor a inclus, în temele de discuţie, analiza şi tendinţele pieţei muncii şi cum EURAXESS, prin serviciile şi instrumentele dezvoltate, poate facilita conectarea actorilor implicaţi în domeniu. Pentru buna înţelegere a tuturor facilităţilor puse la dispoziţie de EURAXESS au fost prezentate şi ultimele instrumente, implementate sau în curs de dezvoltare, dedicate susţinerii carierei cercetătorilor, precum PIPERS şi Reflex.

Pe lista participanților s-au regăsit și reprezentanți ai UEFISCDI, în calitate de responsabili cu implementarea portalului și a conceptului EURAXESS la nivel național.

EURAXESS este o platformă care susține interacțiunea dintre cercetători, antreprenori, universități și mediul de afaceri. Prin informațiile prezentate, EURAXESS sprijină mobilitatea cercetătorilor de pretutindeni și oferă acces la posturile vacante din domeniul cercetării, oportunitățile de finanțare și serviciile personalizate din fiecare țară implicată în rețeaua EURAXESS.

 
Mai multe detalii
Știri asociate:
25 Mar 2019

Întâlnire de lucru administratori portal EURAXESS

În perioada 19-20 martie 2019 s-a desfășurat la Bruxelles, Belgia întâlnirea de lucru a administratorilor de portal EURAXESS.

22 Oct 2018

Kick-off meeting EURAXESS TOP IV

În perioada 16-19 octombrie 2018 s-a desfășurat la Heraklion, Grecia, Kick-off meeting TOP IV, desfășurată în cadrul proiectului EURAXESS.

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.5257, O: 133]