news euraxess

Kick-off meeting EURAXESS TOP IV

În perioada 16-19 octombrie 2018 s-a desfășurat la Heraklion, Grecia, Kick-off meeting TOP IV, desfășurată în cadrul proiectului EURAXESS.

Evenimentul a adunat reprezentanți ai coordonatorilor naționali și ai centrelor de servicii din țări europene, implicate în proiectul EURAXESS TOP IV. Scopul întâlnirii a fost de a prezenta pe larg membrilor rețelei obiectivele propuse în cel mai nou proiect EURAXESS, TOP IV, început în septembrie anul acesta și care are o durată de 36 de luni. Prezentările susținute au contribuit la o mai bună înțelegere a activităților ce urmează a fi întreprinse pe parcursul celor 3 ani de proiect. UEFISCDI este beneficiar în 4 task-uri și coordonator într-un task din cadrul pachetului 8.

Pe lista participanților s-au regăsit și reprezentanți ai UEFISCDI, în calitate de responsabili cu implementarea portalului și a conceptului EURAXESS la nivel național.

EURAXESS este o platformă care susține interacțiunea dintre cercetători, antreprenori, universități și mediul de afaceri. Prin informațiile prezentate, EURAXESS sprijină mobilitatea cercetătorilor de pretutindeni și oferă acces la posturile vacante din domeniul cercetării, oportunitățile de finanțare și serviciile personalizate din fiecare țară implicată în rețeaua EURAXESS.

Mai multe detalii
Știri asociate:
25 Mar 2019

Întâlnire de lucru administratori portal EURAXESS

În perioada 19-20 martie 2019 s-a desfășurat la Bruxelles, Belgia întâlnirea de lucru a administratorilor de portal EURAXESS.

05 Mar 2018

Întâlnire de lucru EURAXESS

În perioada 28 februarie - 1 martie 2018 s-a desfășurat la Oslo, Norvegia, întâlnirea de lucru a organizațiilor partenere în implementarea Work Package 8: Towards EURAXESS 2020,...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3198, O: 133]