news euraxess

Întâlnire de lucru administratori portal EURAXESS

În perioada 19-20 martie 2019 s-a desfășurat la Bruxelles, Belgia întâlnirea de lucru a administratorilor de portal EURAXESS.

La întalnire au participat reprezentanți ai rețelei EURAXESS și ai Comisiei Europene, care au dezbătut diverse aspecte administrative și operaționale ale rețelei, opțiuni de promovare on-line a rețelei precum și problematica drepturilor de autor pentru pozele postate pe portalurile naționale.

Pe lista participanților s-au regăsit și reprezentanți ai UEFISCDI, în calitate de responsabili cu implementarea portalului și a conceptului EURAXESS la nivel national precum și in calitate de responsabili de activitate în cadrul proiectului EURAXESS TOP IV.

EURAXESS este o platformă care susține interacțiunea dintre cercetători, antreprenori, universități și mediul de afaceri. Prin informațiile prezentate, EURAXESS sprijină mobilitatea cercetătorilor de pretutindeni și oferă acces la posturile vacante din domeniul cercetării, oportunitățile de finanțare și serviciile personalizate din fiecare țară implicată în rețeaua EURAXESS.

 
Mai multe detalii
Știri asociate:
22 Oct 2018

Kick-off meeting EURAXESS TOP IV

În perioada 16-19 octombrie 2018 s-a desfășurat la Heraklion, Grecia, Kick-off meeting TOP IV, desfășurată în cadrul proiectului EURAXESS.

05 Mar 2018

Întâlnire de lucru EURAXESS

În perioada 28 februarie - 1 martie 2018 s-a desfășurat la Oslo, Norvegia, întâlnirea de lucru a organizațiilor partenere în implementarea Work Package 8: Towards EURAXESS 2020,...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2991, O: 133]