news euraxess

EURAXESS TOP III BHO Training

În perioada 12-13 decembrie 2017 a avut loc la Budapesta întâlnirea managerilor Portalurilor Naționale EURAXESS (EURAXESS TOP III BHO Training), care a adus împreună peste 30 de reprezentanți ai instituțiilor care administrează portalul EURAXESS la nivel european.

Întâlnirea s-a axat pe analiza rezultatelor obținute în cadrul rețelei EURAXESS pe subiecte precum: carieră și recrutare, egalități de gen, cariere duale, probleme de interculturalitate, instrumente de măsurare a calității, vizibilitate și promovare rețea.

Pe lista participanților s-au regăsit și reprezentanți ai UEFISCDI, în calitate de responsabili cu implementarea portalului și a conceptului EURAXESS la nivel național.

EURAXESS este o platformă care susține interacțiunea dintre cercetători, antreprenori, universități și mediul de afaceri. Prin informațiile prezentate, EURAXESS sprijină mobilitatea cercetătorilor de pretutindeni și oferă acces la posturile vacante din domeniul cercetării, oportunitățile de finanțare și serviciile personalizate din fiecare țară implicată în rețeaua EURAXESS.

  


Mai multe detalii
Ştiri asemănătoare
 
 
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3865, O: 451]