preview

Înregistrare workshop de descoperire antreprenorială în domeniul Robotică - Cluj Napoca

UEFISCDI organizează workshop-ul de descoperire antreprenorială în domeniul Robotică, marți8 mai 2018, între orele 09:30 – 17:30, la ClujHub, Cluj Napoca (adresa: Str. Regele Ferdinand 22-26, Complex Central, etaj 3).

Acest eveniment pune accentul pe colaborarea între actori diverși, cu interese comune, atât din mediul privat, cât și din cel public, pentru a identifica oportunități reale de a deveni mai competitivi economic, detectând nișe de specializare inteligentă relevante pentru regiunea Nord-Vest.

Metodologia workshop-ului presupune analiza și construcția colaborativă unor scenarii de nișe competitive din sectorul Roboticii, pornind de la informații despre tehnologii emergente relevante în domeniu.

Evenimentul face parte din proiectul „Dezvoltarea Capacității Administrative a Ministerului Cercetării și Inovării de implementare a unor acțiuni stabilite în Strategia Națională de Cercetare, Dezvoltare Tehnologică și Inovare 2014-2020” – SIPOCA 27, în cadrul căruia UEFISCDI implementează acțiunile asumate de România față de Comisia Europeană, referitoare la actualizarea Strategiei de Specializare Inteligentă.

Înscrierea la eveniment se poate face până la data de 6 mai 2018, la adresa de email daniela.gheorghe@uefiscdi.ro sau la numărul de telefon 0728 909 699. Costurile de deplasare și dejunul sunt decontate în cadrul proiectului.

Mai multe detalii
Știri asociate:
04 Jul 2019

Conferința de închidere proiect SIPOCA 27

Conferința de închidere a proiectului “Dezvoltarea capacității administrative a MCI de implementare a unor acțiuni stabilite în S...

19 Mar 2019

Workshop de elaborare a foii de parcurs asociate specializării inteligente în domeniul sănatate - proiect SIPOCA27

UEFISCDI organizează workshop-ul de elaborare a foii de parcurs asociate specializării intelig...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3541, O: 466]