news big evenimente

Workshop de elaborare a foii de parcurs asociate specializării inteligente în domeniul sănatate - proiect SIPOCA27

UEFISCDI organizează workshop-ul de elaborare a foii de parcurs asociate specializării inteligente în domeniul sănătate

Evenimentul are loc marţi, 26 martie 2019, între orele 9:30 – 17:30, la Impact HUB (Splaiul Unirii 165, cladirea 2, etaj 1, Bucureşti).

Ce se va întâmpla la workshop?
Ne propunem să calibrăm alături de dvs. obiectivele şi aşteptarile de viitor cu privire la specializarea inteligentă. Mai precis, să ne gândim, prin prisma experienţei anterioare, care sunt tipurile de concentrări tematice regionale şi cros-regionale relevante pentru interesele actorilor din regiuni şi, mai departe, ce instrumente posibile, la nivel regional şi naţional, ar fi necesare pentru sprijinirea acestor dinamici.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul proiectului „Dezvoltarea Capacităţii Administrative a Ministerului Cercetării şi Inovarii de implementare a unor acţiuni stabilite în Strategia Naţională de Cercetare, Dezvoltare Tehnologică şi Inovare 2014-2020” – SIPOCA 27, derulat de UEFISCDI în parteneriat cu Ministerul Cercetării şi Inovării şi INCSMPS Bucureşti, în cadrul căruia sunt implementate acţiunile asumate de România faţă de Comisia Europeană, referitoare la actualizarea Strategiei de Specializare Inteligentă.

Participarea la eveniment se face în baza unei înregistrări prealabile la adresa de e-mail: daniela.gheorghe@uefiscdi.ro

Versiune PDF anunţ


Persoană de contact UEFISCDI:
Daniela GHEORGHE
Telefon 0728 909 699
Mai multe detalii
Știri asociate:
04 Jul 2019

Conferința de închidere proiect SIPOCA 27

Conferința de închidere a proiectului “Dezvoltarea capacității administrative a MCI de implementare a unor acțiuni stabilite în S...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.1964, O: 133]