news euraxess

Întâlnire de lucru EURAXESS

În perioada 28 februarie - 1 martie 2018 s-a desfășurat la Oslo, Norvegia, întâlnirea de lucru a organizațiilor partenere în implementarea Work Package 8: Towards EURAXESS 2020, parte a proiectului EURAXESS.

Scopul principal al întâlnirii a fost acela de a analiza gradul de implementare a activităților curente dar și acțiunile viitoare desfășurate pentru îndeplinirea obiectivelor propuse în proiect. Totodată, au fost analizate noi oportunități prin care reprezentanții EURAXESS pot sprijini o mai bună interacțiune între cercetători și antreprenori, instituții de cercetare sau universități.

Pe lista participanților s-au regăsit și reprezentanți ai UEFISCDI, în calitate de responsabili cu implementarea portalului și a conceptului EURAXESS la nivel național.

EURAXESS este o platformă care susține interacțiunea dintre cercetători, antreprenori, universități și mediul de afaceri. Prin informațiile prezentate, EURAXESS sprijină mobilitatea cercetătorilor de pretutindeni și oferă acces la posturile vacante din domeniul cercetării, oportunitățile de finanțare și serviciile personalizate din fiecare țară implicată în rețeaua EURAXESS
Mai multe detalii
Ştiri asemănătoare
 
 
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3368, O: 451]