news deplasari internationale 1

Participarea echipei UEFISCDI la cel de-al cincilea Steering Committee al proiectului InnoHPC

În perioada 21-22 martie 2019 a avut loc, la Ostrava, Cehia, cea de-a cincea reuniune a Comitetului de coordonare (Steering Committee) al proiectului InnoHPC – High-performance computing for effective innovation in the Danube region, finanţat din Programul Transnațional Dunărea. 

Evenimentul a avut ca obiectiv principal analiza progresului înregistrat în implementarea proiectului și planificarea activitităților aflate în derulare până la sfârșitul acestuia, în iunie 2019: programul pilot din cadrul WP6, organizarea workshop-urilor tematice și de diseminare din cadrul WP2 și WP6 și a conferinței finale și întâlnirile de management. 
Pe lângă sesiunile de lucru, membrii consorțiului InnoHPC au vizitat infrastructura de HPC a partenerului ceh, IT4Innovations.

În calitate de partener al proiectului InnoHPC, echipa UEFISCDI a prezentat agenda preliminară a workshopului din pachetul de lucru WP6, pe care îl va organiza la București pe 19 aprilie 2019. Acesta este dedicat companiilor din sectoarele electronică și automotive înscrise în programul pilot de testare a Laboratorului InnoHPC. Un alt subiect adresat a fost cel al implicării UEFISCDI în organizarea conferinței finale ce va avea loc la Timișoara în iunie 2019. 


Următoarea întâlnire a partenerilor InnoHPC va avea loc la Timișoara in perioada 24-25 iunie 2019. Aceasta va include conferința finală și cea de-a șasea reuniune a comitetului de coordonare.

Mai multe informaţii găsiţi în pagina web a proiectului: http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/innohpc. 


Persoană de contact UEFISCDI:
Raluca Coșcodaru
raluca.coscodaru@uefiscdi.ro 


Mai multe detalii
Știri asociate:
26 Jun 2019

Participarea echipei UEFISCDI la Conferința de închidere a proiectului InnoHPC

In data de 24 iunie 2019 a avut loc, la Timișoara, conferința de închidere a proiectului INNOHPC - High-performance Computing for ...

23 Apr 2019

InnoHPC – High-performance computing for effective innovation in the Danube region: WP6 Pilot project Workshop

În data de 19 aprilie 2019, a avut loc evenimentul InnoHPC – High-performance computing for effect...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.1903, O: 133]