Banner articol Noutati

Plan de Egalitate de Gen în UEFISCDI

  • Resurse Umane
  • Guvernanță Instituțională
  • Comunicare Instituțională
  • Hărțuire sexuală/morală
  • Finanțarea cercetării
  • Ecosistem de inovare
sunt direcțiile de acțiune care fundamentează Planul de Egalitate de Gen în UEFISCDI pe care ni l-am asumat începând cu luna octombrie a acestui an, o premieră în rândul instituțiilor publice din România.

Astfel, deschidem discuția, în cadrul comunității CDI, despre importanța egalității de gen. Vom putea atinge potențialul în CDI doar dacă reușim să-l transformam într-un mediu incluziv, pentru că egalitatea, diversitatea și incluziunea sunt pilonii unei culturi sănătoase a inovării.

www.gep.uefiscdi.ro este portalul în care găsești informații care să te ajute să înțelegi ce este un Plan de Egalitate de Gen, care sunt măsurile propuse la nivelul UEFISCDI, precum și câteva modele ale unor instituții de prestigiu din Europa.

Dacă ești interesat de subiect și dorești să cunoști mai multe pentru a demara o inițiativă similară în instituția pe care o reprezinți, scrie-ne la gep@uefiscdi.ro.


Planul de Egalitate de Gen al UEFISCDI a fost elaborat pornind de la rezultatele analizelor interne și externe, cu ajutorul partenerilor din proiectul CALIPER, folosind metodologia propusă în cadrul consorțiului.
Știri asociate:
17 Jan 2022

Kit pentru elaborare Plan de Egalitate de Gen în universității și organizații de cercetare publice și private

Începând din 2022, organizațiile individuale care aplică în orice apel organizat în cadrul

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2308, O: 124]