Banner articol Noutati

Plan de Egalitate de Gen în UEFISCDI

  • Resurse Umane
  • Guvernanță Instituțională
  • Comunicare Instituțională
  • Hărțuire sexuală/morală
  • Finanțarea cercetării
  • Ecosistem de inovare
sunt direcțiile de acțiune care fundamentează Planul de Egalitate de Gen în UEFISCDI pe care ni l-am asumat începând cu luna octombrie a acestui an, o premieră în rândul instituțiilor publice din România.

Astfel, deschidem discuția, în cadrul comunității CDI, despre importanța egalității de gen. Vom putea atinge potențialul în CDI doar dacă reușim să-l transformam într-un mediu incluziv, pentru că egalitatea, diversitatea și incluziunea sunt pilonii unei culturi sănătoase a inovării.

www.gep.uefiscdi.ro este portalul în care găsești informații care să te ajute să înțelegi ce este un Plan de Egalitate de Gen, care sunt măsurile propuse la nivelul UEFISCDI, precum și câteva modele ale unor instituții de prestigiu din Europa.

Dacă ești interesat de subiect și dorești să cunoști mai multe pentru a demara o inițiativă similară în instituția pe care o reprezinți, scrie-ne la gep@uefiscdi.ro.


Planul de Egalitate de Gen al UEFISCDI a fost elaborat pornind de la rezultatele analizelor interne și externe, cu ajutorul partenerilor din proiectul CALIPER, folosind metodologia propusă în cadrul consorțiului.
Știri asociate:
02 Dec 2021

Paris Open Science European Conference (OSEC)

Conferința Internațională ”Paris Open Science European Conference (OSEC)”, ce va avea loc în perioada 4-5 Februarie 2022...

02 Dec 2021

Dezbatere publică pachet de informații Joint Programming Initiatives - JPIs

Este supus dezbaterii publice Pachetul de informații pentru competițiile de proiecte finanța...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.544, O: 160]