preview

Raportul privind implementarea activităţii pilot 1 “Peer Review of Institute for Molecular Biology, Bulgaria” a fost publicat ca rezultat al proiectului ResInfra@DR

În cadrul pachetului de lucru 5 al proiectului ResInfra@DR (Facilitating macro-regional scope and link up to socio-economic actors of Research Infrastructure in the Danube Region) a fost implementată activitatea pilot 1 care a avut ca scop asigurarea sprijinului infrastructurilor de cercetare în ceea ce priveşte managementul şi provocările privind modul de funcţionare ale acestora în țările din macroregiunea Dunării. In acest context, au fost formulate recomandări care să contribuie la îmbunătăţirea activităţii infrastructurilor de cercetare pilotate. 

Participanții la acest exercițiu de învățare au fost: Institutul de Biologie Moleculară din cadrul Academiei de Științe din Bulgaria (IMB) și Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare, România (IBA). 

Institutul de Biologie Moleculară este cea mai importantă instituție națională de cercetare în domeniul biologiei, biochimiei moleculare și celulare din Bulgaria. Institutul este nodul bulgar pentru Center for Advanced Light Microscopy Euro-BioImaging, acesta din urmă fiind infrastructură de cercetare paneuropeană inclusă în ESFRI și urmează să devină infrastructură de tip ERIC.

Raportul “Peer Review of Institute for Molecular Biology, Bulgaria” elaborat de echipa proiectului UEFISCDI (Dr. Ioana Spanache, Ioana Trif şi Raluca Ciobotaru) şi expertul extern (Dr. Nastasia Belc, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare) poate fi consultat aici


Persoană de contact UEFISCDI:
Raluca Ciobotaru
E-mail: raluca.ciobotaru@uefiscdi
Mai multe detalii
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.419, O: 466]