lansare

Se lansează primul Hub-accelerator de politici publice din România!

UEFISCDI, în calitate de partener în proiectul "Cercetător-antreprenor pe piaţa muncii în domeniile de specializare inteligentă (CERT-ANTREP)", participă mâine, 25 februarie, la evenimentul de lansare al primului Hub-accelerator de politici publice din România!

Acestă iniţiativă urmărește să fie un hotspot pentru idei, cunoaștere, politici publice şi bună-guvernare, prin care talentul din mediul universitar își poate valorifica potențialul în elaborarea de propuneri de politici publice care să inspire dezvoltarea socio-economică. De asemenea, Hub-accelerator de politici publice va oferi cadrul pentru a accesa noi oportunităţi profesionale în domeniul larg al guvernării.

La eveniment vor participa prof. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, pe prof. Iordan Bărbulescu, președintele Senatului SNSPA și prof. Adrian Curaj, directorul Unității Executive pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI).

Lansarea are loc începând cu ora 18.00, la sediul SNSPA din Bd. Expoziției 30A, etaj -1. Participarea este liberă, în baza completării acestui FORMULAR DE PARTICIPARE

Proiectul CERT-ANTREP are ca beneficiar Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), iar parteneri sunt UEFISCDI şi Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR). Citiţi mai multe despre proiectul Cercetator-antreprenor pe piața muncii în domeniile de specializare inteligentă (CERT-ANTREP)

Urmăreşte UEFISCDI pe:
Facebook
LinkedIN
Twitter
Știri asociate:
18 Oct 2021

Policy Accelerator Hub – rezultatele programului

Cea de-a doua ediție a Policy Accelerator Hub s-a încheiat cu finalizarea a 6 policy brief-uri dezvoltate de participanți în cadrul programului. 

18 Dec 2020
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3468, O: 133]