Poza site call 2019 Norway Grants

Lansare competiţie 2019 - Proiecte colaborative de cercetare - Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021

Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI), în calitate de Operator de Program, anunţă lansarea competiţiei pentru „Proiecte colaborative de cercetare” din cadrul „Programului Cercetare”, asociată Mecanismului Financiar Norvegian 2014 - 2021. 

Prin acest instrument de finanţare, se urmăreşte susţinerea cooperării între cercetătorii din România şi Norvegia, fiind, de asemenea, un mijloc de stimulare a participării cercetătorilor români în competiţiile europene pentru finanţarea cercetării.

Termenul limită pentru depunerea propunerilor de proiecte este 16 decembrie 2019. Platforma pentru depunerea propunerilor de proiecte va fi disponibilă începând cu data de 27 septembrie 2019.

În vederea facilitării întâlnirii dintre cercetătorii din Norvegia şi România, pentru stabilirea de parteneriate care să se materializeze în propuneri de „Proiecte colaborative de cercetare” este lansată competiţia pentru „Proiecte de Mobilităţi”. 

Termenul limită pentru depunerea aplicaţiilor pentru mobilităţi: până la epuizarea bugetului, dar nu mai târziu de 20 noiembrie 2019.

Pentru prezentarea pachetului de informaţii, a ghidului aplicantului/evaluatorului şi a instrucţiunilor privind depunerea propunerilor de proiecte în cadrul acestei competiții, în perioada 24-27 septembrie 2019, vor avea loc evenimente de informare publică (Info Days). Fiecare eveniment (cu același format și conținut informativ) se va desfăşura în intervalul orar 10:00 – 12:30, la sediul UEFISCDI, situat în str. Mendeleev, nr.21-25, sector 1, Bucureşti, având alocat un număr de 20 locuri. Participarea la eveniment se face în baza înregistrării la adresa adriana.rotar@uefiscdi.ro în limita locurilor disponibile, dar nu mai târziu de 20 septembrie 2019.  

Pentru a veni în sprijinul celor care nu pot participa la evenimente, există „live streaming” (transmisiune în direct), pe durata desfăşurării acestora aici (de preferat Browser Chrome). Întrebările se transmit la adresa: eeagrants@uefiscdi.ro.


Notă: pentru evenimentul de informare publică programat în data de 24 septembrie nu mai sunt locuri disponibile 


Persoană de contact:
Monica Cruceru
Coordonator Program Cercetare Granturi SEE şi Norvegiene
Tel: + 40 21 30 80 561
E-mail: monica.cruceru@uefiscdi.ro


   Motto: Working together for a greencompetitive and inclusive Europe
Mai multe detalii
Știri asociate:
23 Jun 2020

REZULTATE competiţie Proiecte Colaborative de Cercetare 2019

Au fost publicate rezultatele competiției ”Proiecte C...

17 Oct 2019

Follow-up information day, 15 octombrie 2019_Call Norway Grants 2019, Oslo, Norvegia

Pentru prezentarea pachetului de informaţii, a ghidului aplicantului si evaluatorului, în data de 15 octombrie 2019, a avut loc, la Oslo, evenimentul de informar...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.5566, O: 160]