preview

Training-ul administratorilor portalului EURAXESS la nivel european

În perioada 22-23 noiembrie 2017 s-a desfășurat, la Tallinn, training-ul reprezentanților instituțiilor care administrează portalul EURAXESS la nivel european. 

Evenimentul, care a reunit peste 40 de administratori, și-a propus, pe de o parte, să identifice care sunt categoriile de informații relevante atât pentru cercetători cât și pentru stakeholderii din domeniul cercetării în vederea creării unei arhitecturi unitare a portalului EURAXESS atât la nivelul Comisiei Europene cât și la nivelul instituțiilor care găzduiesc portalul. Prezentările au gravitat în jurul identificării de noi metode pentru creșterea accesabilității portalului și structurarea informațiilor astfel încât portalul să reprezinte un punct de reper pentru cercetători, antreprenori, instituții de învățământ și cercetare și mediul de afaceri. Nu în ultimul rând s-a avut în vedere promovarea portalului EURAXESS prin intermediul rețelelor de socializare dar și utilizarea cu succes a statisticilor oferite de către Google Analytics, workshop-ul destinat acestei teme prezentând noi modalități prin care obiectivele EURAXESS pot fi promovate cu succes și ulterior, cum pot fi monitorizare rezultatele obținute

Pe lista participanților s-au regăsit și reprezentanți ai UEFISCDI, în calitate de responsabili cu implementarea portalului și a conceptului EURAXESS la nivel național.

EURAXESS este un portal care susține interacțiunea dintre cercetători, antreprenori, universități și mediul de afaceri. Prin informațiile prezentate, EURAXESS sprijină mobilitatea cercetătorilor de pretutindeni și oferă acces la posturile vacante din domeniul cercetării, oportunitățile de finanțare și serviciile personalizate din fiecare țară implicată în rețeaua EURAXESS.
Mai multe detalii
Știri asociate:
25 Mar 2019

Întâlnire de lucru administratori portal EURAXESS

În perioada 19-20 martie 2019 s-a desfășurat la Bruxelles, Belgia întâlnirea de lucru a administratorilor de portal EURAXESS.

22 Oct 2018

Kick-off meeting EURAXESS TOP IV

În perioada 16-19 octombrie 2018 s-a desfășurat la Heraklion, Grecia, Kick-off meeting TOP IV, desfășurată în cadrul proiectului EURAXESS.

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2241, O: 133]