news big evenimente

Workshop de descoperire antreprenoriala

UEFISCDI a organizat workshop-ul de descoperire antreprenorială „Tehnologii disruptive pentru Automotive” miercuri, 28 martie 2018, la hotel Rexton, Craiova.

Actori din mediul de afaceri, academic şi din administraţia publică din regiunea Sud-vest Oltenia au identificat, printr-o procedură participativă şi iterativă, nişe de piaţă în domeniul Automotive, care au o dinamică (europeană) promiţătoare, pentru care există premise bune de start în regiune şi un ecosistem de actori real interesaţi.

În esenţă, miza workshop-ului de descoperire antreprenorială în domeniul Automotive a constat în completarea acestei aspiraţii: “În 10 ani, regiunea Sud-Vest Oltenia va fi în topul furnizorilor europeni de…”.Printre tehnologiile selectate de participanţi ca fiind relevante pentru regiune: alimentarea wireless cu electricitate, imprimare 3D pentru automotive, senzori, camioane electrice s.a.

Evenimentul face parte din proiectul „Dezvoltarea Capacităţii Administrative a Ministerului Cercetării şi Inovarii de implementare a unor acţiuni stabilite în Strategia Naţională de Cercetare, Dezvoltare Tehnologică şi Inovare 2014-2020” – SIPOCA 27, în cadrul căruia UEFISCDI implementeaza acţiunile asumate de România faţă de Comisia Europeană, referitoare la actualizarea Strategiei de Specializare Inteligentă.

Versiune anunţ invitatie PDF

 

Contact:
E-mail: daniela.gheorghe@uefiscdi.ro

Mai multe detalii
Știri asociate:
04 Jul 2019

Conferința de închidere proiect SIPOCA 27

Conferința de închidere a proiectului “Dezvoltarea capacității administrative a MCI de implementare a unor acțiuni stabilite în S...

19 Mar 2019

Workshop de elaborare a foii de parcurs asociate specializării inteligente în domeniul sănatate - proiect SIPOCA27

UEFISCDI organizează workshop-ul de elaborare a foii de parcurs asociate specializării intelig...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4019, O: 466]