Resinfra

Prelungire termen depunere aplicaţii apel pentru experţi în vederea participarii la activitatea pilot din cadrul proiectului ResInfra@DR


În cadrul proiectului “Facilitating macro-regional scope and link up to socio-economic actors of Research Infrastructure in the Danube Region - ResInfra@DR”, UEFISCDI a lansat un apel deschis pentru experţi sau echipe de experţi în vederea participării la activitatea pilot privind sprijinul acordat Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei” şi ELI-NP Măgurele în crearea/dezvoltarea Centrului Medical Nuclear.

Elementul principal al acestei activităţi constă în furnizarea de recomandări specifice de către o echipă de experţi care va colabora cu partenerii ResInfra@DR. Recomandările se vor axa pe etapele/activităţile care vor contribui la crearea şi dezvoltarea Centrului Medical Nuclear. 

Experţii trebuie să dovedească experienţă anterioara demonstrată în următoarele domenii: medicină nucleară, radio farmacie, imagistică moleculară, radioizotopi, business în domeniul proceselor științifice și infrastructură de cercetare.

Candidaţii vor fi evaluaţi pe baza experienţei şi calificărilor deţinute, precum şi pe baza relevanţei şi calităţii aplicaţilor depuse în concordanta cu criterile menţionate în ToR.

Calendarul apelului:

Deschiderea apelului: 6 martie 2019
Data limită pentru depunerea aplicaţiilor a fost prelungită până la data de: 25 martie 2019

Aplicațiile experților sau echipelor de experți (doi experți complementari) sunt binevenite, în cazul aplicațiilor individuale, doi experți pot fi grupati pentru a forma o echipă. 

Aplicatiile pentru acest apel trebuie transmise prin e-mail la: resinfra.pilot@zsi.at şi nu trebuie să depășeasca 10 MByte. Aplicatia trebuie depusă și prezentată în limba engleză în conformitate cu prevederile menționate în ToR


Persoană de contact UEFISCDI:
Raluca Ciobotaru
E-mail: raluca.ciobotaru@uefiscdi.ro
Mai multe detalii
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4918, O: 161]