preview php

RESINFRA@DR – 355 de aplicații au fost primite ca răspuns la apelul deschis pentru experți în vederea includerii în Registrul Evaluatorilor Infrastructurilor de Cercetare

În luna aprilie, în cadrul proiectului ResInfra@DR a fost lansat un apel deschis pentru evaluatorii cu experiență care doresc să fie incluși în registrul evaluatorilor infrastructurilor de cercetare (RI). Registrul va fi utilizat în principal de către ministerele de resort, autoritățile de finanțare, agențiile responsabile de infrastructuri de cercetare și organizațiile de cercetare care planifică investiții în RI în țările din regiunea Dunării.

Perioada de depunere a aplicaților s-a încheiat în data de 20 iulie 2018. Iar în acest interval de 3 luni, consorțiul ResInfra@DR a primit 355 de aplicații din 34 de țări. Cel mai mare număr de aplicații primite este din România, aceasta fiind urmată de Slovacia, Bulgaria și Bosnia-Herțegovina. Apelul nu a fost limitat doar la experții din țările situate în regiunea Dunării, deși majoritatea cererilor provin din aceste țări, ResInfra@DR a primit şi numeroase cereri din alte state europene, unele cereri provenind chiar din partea experților care locuiesc în afara Europei.

Ce urmează?

Toate cererile primite sunt în proces de a fi evaluate de către o comisie formată din șase membri ai echipei ResInfra@DR. Informațiile despre recenzorii aprobați vor fi introduse în registru. În cursul lunii septembrie, toți experții aprobați vor fi invitați să își revizuiască și completeze profilurile din cadrul registrului înainte ca acesta din urmă să fie prezentat mai multor actori relevanți din țările macroregiunii Dunării.


Persoană de contact UEFISCDI:
Raluca Ciobotaru
E-mail: raluca.ciobotaru@uefiscdi.ro
Mai multe detalii
Ştiri asemănătoare
 
 
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4448, O: 455]